0314 848080 info@gewoonlaurens.nl

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd

Wanneer u Bössel in onze webshop bestelt, hanteren wij een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Mocht u meer Bössel bestellen dan op dat moment voorradig is (de voorraad staat in de webshop bij het product vermeld) dan hebben wij twee dagen langer nodig, omdat we het product dan speciaal voor u produceren. 

Wanneer uw bestelling wordt verzonden door PostNL, krijgt u van ons een Track & Trace code zodra uw bestelling verzonden is. U kunt uw bestelling dan volgen. 

Kan ik ook afhalen?

U kunt uw bestelling ook afhalen op ons kantoor in Doetinchem, aan de Louise de Colignystraat 11. Wanneer u kiest voor ‘ophalen’, wordt u gevraagd dat telefonisch met ons af te stemmen. U kunt ons daarvoor bellen op telefoonnummer 0314-845393. Wij hebben geen fysieke winkel waar u zonder afspraak terecht kunt.

Kan ik Bössel ook in mijn winkel verkopen?

Dat kan zeker. Bössel is al in een aantal winkels te koop en ook uw winkel zou in dat rijtje resellers kunnen komen te staan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurens Heuzinkveld via de mail: Laurens@gewoonlaurens.nl of telefonisch: 06-84127943.